Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > Новият кмет на Община Сунгурларе Димитър Гавазов и общинските съветници положиха клетва /снимки/

Новият кмет на Община Сунгурларе Димитър Гавазов и общинските съветници положиха клетва /снимки/

Днес в Сунгурларе се проведе първата сесия на Общинския съвет. Новоизбраните съветници, новите кметовете на съставните села и кметът на Общината д-р Димитър Гавазов положиха клетва.

Д-р Гавазов от ДПС спечели кметската битка още на първия тур с 55,83%, за него га гласували 3209 човека.

„Ще работя неуморно, както за Сунгурларе, така и за всички села, за да реализираме, с моя екип, възможно най-много проекти, заложени в моята програма за развитие на община Сунгурларе“, каза новият кмет на Община Сунгурларе д-р Димитър Гавазов.

Сесията бе водена от областния управител на Област Бургас Пламен Янев, който изчете текста на клетвения лист. Тя протече в стандартния дневен ред, съставен от две точки. Първа точка – избор на председател на общинския съвет и втора точка – изготвяне на правилник за работа на Общински съвет Сунгурларе.

По традиция най-възрастният общински съветник Николай Киров от ГЕРБ водеше заседанието до избор на постоянен председател. С 11 гласа „ЗА“ , от общо 17 съветника бе избран Ружди Хаджен, който водеше заседанията и в предния общински съвет.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x