Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Новият кмет на Средец Иван Кичев положи клетва, започва мандата си с пълна ревизия за общината /Видео и Снимки/

Новият кмет на Средец Иван Кичев положи клетва, започва мандата си с пълна ревизия за общината /Видео и Снимки/

В Община Средец стартира работа новият общински съвет начело с новоизбраният кмет Иван Кичев.

На празнична церемония в общинската сграда се проведе официалното заклеване на местната администрация – новият кмет, 17-те общински съветници, както и на деветимата кмета на населени места влизащи в общината, пред областния зам. управител Владимир Крумов и жителите за които ще работят през следващите 4 години.

Вижте имената на 9 кмета на населените места в община Средец:

Иван Кичев получи официалният символ на кметската власт -огърлицата, а общинското заседание под председателството на Владимир Крумов стартира с избор на председател на общинския съвет и правилник за работа.

По първа точка изборът спря върху стария председател Динко Цъцъров, като най-вещ и запознат с материята. Той ще продължи да изпълнява функцията „глава на общинския съвет“ и през следващите 4 години.

„Промени няма да правя, но ще искам пълна ревизия на общината. Пълен финансов контрол и на база неговите резултати ще предначертая своите действия занапред“, обяви Иван Кичев пред зам. областния управител на Бургас и своите подчинени.

Вижте, какво каза новият градоначалник на Средец в следващото видео:

Бившият кмет Жабов, който загуби местните избори остава в общината, като редови общински съветник.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x