Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Пуснаха убиецът на треньра Ферарио Спасов от ареста, не виждали причина да го задържат, полицията обаче нахлу в дома му?!

Пуснаха убиецът на треньра Ферарио Спасов от ареста, не виждали причина да го задържат, полицията обаче нахлу в дома му?!

Вчера, в 14 часа, 24-годишният убиецът на Ферарио Спасов, бе пуснат на свобода, след жестоката катастрофа, която причини и която доведе до мигновената смърт на треньора.

Убиецът от Лясковец дори не поседя в ареста и 24 часа. Той бе пуснат преди този срок.

Пред NOVA в предаването „На фокус“ прокурор Йордан Кожухаров обясни, че не вижда причина убиецът да бъде задържан, тъй като имал постоянен адрес, семейство и малко дете.

На въпрос: „Вие не знаете ли, че той работи в Англия и има реална опасност да избяга?“, прокурорът, каза, че може да е работил там, но не вижда причина за момента да бъде задържан.

„Много ми е интересно дали този човек ще остане в страната в следващите 24 часа“, коментира водещата Лора Крумова.

В събота, малко преди 17 часа, футболният треньор Ферарио Спасов буквално бе пометен от шофьора, който е карал с близо 150 км/ч.

Днес привърженици и футболни деятели скърбят за треньора, като го описват като изключително човечен и добър.

Среднощна акция в Лясковец, след като прокуратурата пусна шофьора причинил катастрофата с Ферарио Спасов.

Полицията влезе в дома на пуснатия с мярка „подписка” 24-годишен Начо Пантелеев заради снимка в социалните мрежи, на която мъжът е с оръжие в ръка. Оказва се, че пистолетът не бил негов. Не са открити и наркотици, въпреки че е имало такъв сигнал.

В града е настъпило объркване и около личността на Начо Пантелеев, тъй като се оказва, че има втори мъж, който също е от Лясковец и е роднина на мъжа, причинил катастрофата и е със същото име, но живее и работи в Англия затова няма нищо общо с инцидента.

Така, веднъж задържания Начо Пантелеев остава на свобода, въпреки няколко часовото претърсване.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x