Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Нов собственик купи Локомотив

Нов собственик купи Локомотив

Локомотив София официално има нов собственик. Досегашният бос на клуба, Иван Василев, потвърди новината и обяви, че ще проведе пресконференция за да разкрие повече подробности за решението си да прехвърли акциите си на бизнесмена Веселин Стоянов.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Пресконференцията на тема „Локомотив София с нов собственик преди старта на първенството“ ще се състои утре в 11:30 часа в пресклуб „България“. На нея Иван Василев и новият собственик Веселин Стоянов ще говорят за причините за прехвърлянето на собствеността, за базата на клуба, постиженията и бъдещите цели на Локомотив София в Първа лига.

Иван Василев, който издържаше Локомотив София през последните 9 години, коментира пред „Тема Спорт“:

  • „Оставям Локо в добри ръце. Разбира се, че ми е коствало много да стигна до това решение. Но така ще се намали и напрежението. Още повече, че за мен никога не е било самоцел да съм собственик. А винаги съм искал да има и друг инвеститор. Всичко е нормално в клуба, направили сме и селекция. Момчетата се готвят и мисля, че Локомотив го чакат добри дни“.

Нов спонсор: Локомотив София вече е сключил договор с нов спонсор – родна букмейкърска компания, която ще подсигури бюджета за предстоящия сезон.

Заключение: Смяната на собствеността в Локомотив София идва в критичен момент преди старта на новия сезон. Очаква се новият собственик, Веселин Стоянов, да внесе нова енергия и стабилност в клуба, като продължи развитието и постиженията на „червено-черните“. Пресконференцията утре ще предостави повече информация и ясност относно бъдещите планове и цели на Локомотив София.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x