Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Община Бургас започна изграждането на нови, платени паркинги пред УМБАЛ – Бургас /снимки/

Община Бургас започна изграждането на нови, платени паркинги пред УМБАЛ – Бургас /снимки/

Община Бургас започна изграждането на два нови платени паркинга пред УМБАЛ-Бургас. Това се налага с цел да бъдат освободени места за реално нуждаещите, които да спират автомобилите си там.

Клиентите на лечебното заведение ще ползват паркинга безплатно в рамките на 2 часа. Така ще се гарантира, че хората, отиващи на свиждане на свои близки, ще могат да паркират безпролемно.

Предложението за платено паркиране бе внесено за разглеждане на редовната сесия на Общинския съвет в Бургас по молба на изпълнителния директор на УМБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийски. През септември местният парламент подкрепи педложението и гласува „за“ идеята, която се очаква да направи движението в района на болницата много по-лесно, а проблемът с паркирането да бъде решен.

Първият паркинг с модерна система за контрол и плащане вече е изграден пред хирургичня корпус, в най-скоро време той ще бъде пуснат в експлоатация.

Контролът ще се осъществява чрез интелигентни камери, а пропускът до паркингът ще  е след преминаване през бариера и издаване на талон, както работи паркингът на Морска гара.

Очаквайте подробности.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x