Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Община Созопол с информационна кампания „Гласът на гражданите“ тази седмица

Община Созопол с информационна кампания „Гласът на гражданите“ тази седмица

От 12 до 14 септември 2023 г. ще се проведе ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ „ГЛАСЪТ НА ГРАЖДАНИТЕ“ на територията на община Созопол. Това съобщиха днес от пресцентъра на Община Созопол.

Информационната кампания ще се проведе в рамките на 3 дни с начален час 10,00 часа:

• на 12 септември в град Черноморец;

• на 13 септември в град Созопол;

• на 14 септември в село Равадиново.

Във всяко населено място ще бъде създадена инфоточка с информационен щанд, който ще бъде обслужван от членове на Гражданския консултативен съвет и на експерт от Общинска администрация-Созопол. Те ще записват въпроси и препоръки на гражданите и на представители на целевите групи и ще имат ангажимента да ги поставят на вниманието на съответните експерти от Общинската администрация, както и да осигурят отговор на всеки поставен въпрос.

Гражданите, които посетят инфоточките ще получат Брошура “Правила за гражданско участие“ – печатно издание с насоки за действия на гражданите за участие в управлението на Община Созопол.

Въпросите и препоръките, които касаят значима част от местната общност и отговорите, ще бъдат публикувани на сайта на Община Созопол.

Кампанията се организира от Сдружение „ЧАР-Черноморска асоциация за развитие-Бургас“- бенефициент и Община Созопол – партньор по проект “Споделени отговорности между администрацията, гражданите и бизнеса за ефективно и открито управление на община Созопол“, №  BG05SFOP001-2.025-0049, финансиран от Програма „Добро управление“.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук––> marketl.ink/tesyo

1
0
Would love your thoughts, please comment.x