Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Община Царево гради усилено и амбициозно след бедствието, ударно се възстановява инфраструктурата /Видео и Снимки/

Община Царево гради усилено и амбициозно след бедствието, ударно се възстановява инфраструктурата /Видео и Снимки/

След удара на природното бедствие от миналата година, Община Царево се изправи пред огромни предизвикателства във възстановяването на своята инфраструктура и доверието на общността. Смело и решително, новият кмет на морския град и неговия екип приеха предизвикателството и започнаха усилено възстановяване.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Нанесените щети на пътищата, мостовете и цялостната инфраструктурата бяха значителни, а загубата на човешки живот е винаги тежка за обществото.

Въпреки това, Общината Царево не се предава пред трудностите. Стремежът за бързо възстановяване се превърна в приоритет номер едно.

С помощта на общинските служители, доброволци и други партньори, общинската администрация успя да организира и координира усилията за възстановяване. Поправката на пътищата е от първостепенно значение, особено предвид предстоящия летен сезон, който е жизненоважен за туризма и икономиката на региона. /Виж видеото/

С прецизност и енергия, екипът на новия кмет демонстрира амбициозност и ангажираност към благополучието на общината.

Въпреки краткия срок за възстановяване, се изгражда поетапно надеждност и качество в ремонтните дейности.

Времената на бедствие изискват не само бързо действие, но и солидарност и съгласуваност. Общината Царево показва, че с единство и сътрудничеството може да се справи с най-тежките предизвикателства.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x