Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Общински съветник Ясен Проданов и колеги събират средства за поставяне на барелеф в училище „Иван Вазов“ в кв. „Банево“(снимки)

Общински съветник Ясен Проданов и колеги събират средства за поставяне на барелеф в училище „Иван Вазов“ в кв. „Банево“(снимки)

В благородна инициатива, основното училище „Иван Вазов“ в кв. „Банево“, Бургас, стартира събиране на средства за поставяне на барелеф на своя патрон. Инициативата включва активното участие на общинския съветник от ОбС – Бургас, Ясен Проданов, който успява да мобилизира свои колеги, съмишленици и приятели към подкрепа на проекта.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Сред тези, които се включиха в каузата, са адвокат Елена Кокаларова и д-р Диян Господинов, както и Таня Анестиева, уредник в Регионален исторически музей – Бургас, Александрина Генова и Мартин Славов от туроператорската фирма „Шанс тур“, и актьори от Театрална школа „ТАЛАНТИНО“.

Ясен Проданов сподели:

С мен се свързаха учители от училището. Отидох на техния патронен празник, запознах се с директора – г-жа Гергана Терзиева, и поех ангажимент да им помогна. Сумата, която даряваме, не е голяма, но значително ги доближава до изпълнението на целта им. Имам страхотни колеги и приятели, на които искам да благодаря от цялото си сърце.“

Д-р Господинов и Ясен Проданов лично предадоха дарението си на училището, където се срещнаха с директора г-жа Гергана Терзиева и част от учителския екип.

Обсъдиха детайлите около създаването и монтирането на барелефа, а общинските съветници изразиха готовност за бъдеща съвместна дейност с учебното заведение.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x