Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Ограбеният украинец бил опасен наркобарон, твърдят арестуваните молдовци

Ограбеният украинец бил опасен наркобарон, твърдят арестуваните молдовци

Виталий Чепижко, който твърди, че сме го ограбили и заплашвали, е опасен наркобарон. Той е измамник, не е този, за когото се представя. Това заявиха в съдебната зала двамата молдовци, арестувани за въоръжения грабеж на украинско семейство, за който „Днес България“ първи съобщи.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В момента Бургаският окръжен съд гледа мярката за неотклонение на 43-годишния Владимир Одаиник и 52-годишния Виталий Сисану. Двамата са категорични, че са невинни и не са извършили престъплението, в което са обвинени. Според тях Виталий Чепижко, за когото прокуратурата съобщи, че е налаган по главата и тялото, преди да бъде ограбен, е издирван престъпник в Украйна. Арестуваните отправиха въпроса как семейството на Чепижко е успяло да внесе толкова пари и ценности в България.

Според служебните защитници на молдовците, нямало данни за произведен изстрел в жилището на украинското семейство, липсвали и други доказателства. Те поискаха клиентите им да бъдат освободени с парична гаранция.

„Нямаме пари, но ако ни дадете телефони, ще се свържем със своите близки и ще поискаме помощ за гаранция“, казаха пред съдия Яни Гайдурлиев двамата задържани. Той обаче не се трогна от обясненията им и ги остави за постоянно в ареста.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
3 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

ПОКРАЙ БЕЖАНЦИТЕ КОИТО БЯГАТ ОТ ДОЙНАТА СЕ НАПЪЛНИ И С БУКЛУЦИ И ОТРЕПКИ ОТ УКРАЙНА

Anonymous

Защо махнахте статията за Митьо Очите?

Едни и същи мишлета реват за Очко

3
0
Would love your thoughts, please comment.x