Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Омъжени бургазлийки обраха наградите на престижен моден конкурс в Анталия Fashion Crown of the World 2023 /видео и снимки/

Омъжени бургазлийки обраха наградите на престижен моден конкурс в Анталия Fashion Crown of the World 2023 /видео и снимки/

Бургазлийките Татяна Ламбова и Десислава Тишева обраха титлите на провелият се в Анталия – Турция престижен моден конкурс за омъжени дами. Двете дами от Бургас си завоюваха правото да представят България на Световният конкурс за красота Fashion Crown of the World 2023.

Двете носителки на корони и седем ленти, както и техният мениджър Йордан Бъчваров се завърнаха на родна земя. Те се срещнаха с репортер на „Днес България“, за да разкажат за преживяването в Анталия и да дадат своите първи интервюта след конкурса.

Победителката в конкурса Мисис Черно Море 2023 Десислава Тишева получи правото да представи страната ни на Fashion Crown of the World 2023. Тя е на 46 години, омъжена, щастлива майка на две деца.

Деси Тешева спечели наградите за „Приятелство“, за „Най-добри маниери“, както и победата в нейната възрастова категория. Тя спечели три ленти и две корони.

Татяна Ламбова е на 25 години, носителка на титлата Мисис Бургас. Тя е 5 кратен шампион на България и вицешампион на Южна Европа по бални танци. Татяна донесе на България първата победа от световен конкурс за Мисис. Омъжена с едно дете.

Татяна спечели четири награди от световния конкурс. Те са за „Най-добра походка“, „Топ модел на конкурса“. Тя печели и титлата „Амбасадор“ на конкурса, което означава, че моделката ще бъде лицето на конкурса през следващата година. Изненадата е най-голямата награда на конкурса Super Grand pri Fashion Crown of the World 2023, награда, която за първи път се печели от българска мисис.

Вижте снимки от самото грандиозно събитие.
Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x