Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Освирепяло бабе направи за посмешище милионерско синче, опита да изкърти огледалото на Брабуса му за 400 000 лева /видео и снимки/

Освирепяло бабе направи за посмешище милионерско синче, опита да изкърти огледалото на Брабуса му за 400 000 лева /видео и снимки/

Ядосано софийско бабе направи за смях милионерско синче в София. Изнервената старица опита да изкърти едно от огледалата на Mercedes Brabus GT 63, чиято цена достига 400 000 лева.

Комичната случка се е разиграла в центъра на София, пред очите на снимащи младежи.

„Бабчето-нинджа“ изведнъж е решила да пресече, а шофьорът на скъпото возило силно форсирал мощнато возило, което изнервило бойната столичанка. Възрастната дама се разкрещяла на младежа, че е „келеш“ и това е забранено. След което с ярост отива до скъпият Мерцедес, като буквално се опитва да изкърти шофьорското огледало на луксозният Mercedes Brabus GT 63 Божидар.

Божидар, който бясната баба „изкърти“

Божидар стана „медийна звезда“ миналото лято влизайки в крими хрониките, когато помля скъпия Брабус след запой в Слънчака.

Милионерският „келеш“ Божидар често се хвали с луксозния си начин на живот и скъпите си придобивки за хиляди евро. 19-годишният младеж е син на собственик на една от най-големите борси за плодове и зеленчуци, която зарежда всички търговски вериги в страната. Докато не си намери майстора в лицето на една възрастна столичанка, която го направи за посмешище.

Божидар често демонстрира лайфстала си, който е свързан със скъпи коли, марков алкохол и много купони. Брабусът, който той потроши, бе подарък за 18-ия му рожден ден, но само ден след катастрофата получи нова кола – Ламборгини „Урус“, а от няколко месеца отново движи с отремонтирания си мерцедес „Брабус“. 

Младежът посрамен написа своя версия за да отмие резила:

Цялата случка е илюстрована от Днес България в три поредни снимки:

  1. Бабата тръгва накокошинена към скъпарското возило.

2. Огледалото увисва, като на „стар мисирок гребена“

3. Бойното бабе си тръгва победоносно

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x