Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > От ДБ: Пари за поддържане на пътища при 6 г. гаранция за свършеното

От ДБ: Пари за поддържане на пътища при 6 г. гаранция за свършеното

Държавата да плати парите за поддържане на пътища ако фирмите, които са извършили дейността поемат 6 г. гаранция за работата си. Това предлага „Демократична България“, каза в сутрешния блок на Нова тв депутатът Ивайло Мирчев.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

„Става дума за над милиард, които не са натрупани сега, а още от времето на управлението на ГЕРБ. Безспорно има свършена работа. Комисията за анализ на свършената работа трябва да е в АПИ, а не в парламента“, каза Мирчев. Той коментира и последните социологически проучвания. Според него ГЕРБ не увеличава резултата си като брой гласове, а за ръста на „Възраждане“ роля има руската пропаганда.

„Убедени сме, че нови избори сега не са необходими, ще направим всичко възможно да съхраним коалицията“, каза Ивайло Мирчев. Той е категоричен, че коалицията трябва да бъде запазена и няма нужда от избори, въпреки нападките между партньорите. Според Мирев партньорите в коалицията трябва да имат обща кандидатура за шеф на БНБ.

„Това, което се случи с БНБ е срамно. Важно е кой ще бъде начело на институцията, но има много по-важна тема – инфлацията и скока на цените. Времето, което отделихме в дебати и общественото внимание, за да си говорим за това какъв бил Каримански и защо нямаме обща кандидатура – трябваше да го отделим за това да определим кои са енергийно бедни и как ще подпомогнем хората. Трябва да се държим като държавници и да реагираме на това нещо“, подчерта той.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x