Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Охранители на внучката на Джо Байдън откриха огън по трима опитали да проникнат в превозно средство на „Сикрет Сървис“

Охранители на внучката на Джо Байдън откриха огън по трима опитали да проникнат в превозно средство на „Сикрет Сървис“

Охранителите на внучката на президента Джо Байдън откриха огън срещу трима, опитали се да проникнат в необозначено превозно средство на службата.

Служителите на американската специална служба „Сикрет сървис“, охраняващи внучката на президента Джо Байдън, откриха огън, след като трима души се опитаха да проникнат в необозначено превозно средство на службата.

Информацията е на Асошиейтед прес, която се позова на източник от правоохранителните органи.

Агентите, придружавали внучката на президента Наоми Байдън късно вчера в квартал на столицата Вашингтон, когато забелязали как трима души се опитвали да счупят стъклото на автомобила, който бил паркиран и празен.

Един от агентите открил огън, но никой не пострадал при стрелбата, се казва в изявление на „Сикрет сървис“. Тримата, опитали се да проникнат в превозното средство, избягали с червен автомобил, който се издирва. Броят на кражбите на коли във Вашингтон значително се увеличи тази година, допълва АП.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x