Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Още една рокада в община Бургас! Тръгва си и Красимир Стойчев

Още една рокада в община Бургас! Тръгва си и Красимир Стойчев

Промените в управлението на община Бургас продължават. След като от поста си на зам.-кмет бе освободена Йорданка Ананиева, същото ще последва и за Красимир Стойчев. Първият заместник кмет ще сдаде поста на Станимир Апостолов. Той влезе в местния парламент като водач на листата на КОД. Апостолов бе съветник и през миналия мандат на общинския съвет. Човек със силно изразени позиции по всички важни теми. Има афинитет към спорта, по-конкретно футбола.

Станимир Апостолов е икономист по счетоводна, финансова и контролна дейност и магистър по киберсигурност. Той владее английски и руски език. Работи в сферата на счетоводство, анализ и контрол. Бил е директор на Бургаски корпоративен център, Регионален Директор на Генерална агенция Бургас /Югоизточна България/, директор на Генерална агенция Бургас и банков счетоводител в ТБ „Балканбанк“ АД.

От 2015 г. досега е бил още зам.-председател на Общински съвет Бургас, зам.-председател на ПК „Бюджет и финанси“ към Общински съвет Бургас, член на ПК „Правни въпроси“, член на ПК „Спорт и младежки дейности“, председател на училищното настоятелство на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ и председател на Инициативен комитет за честване на 100 години „Черноморец Бургас“.

Красимир Стойчев пък изкара 16 години на поста първи заместник-кмет и остави сериозна диря в управлението на общината.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x