Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Падение! Тризначките Надежда и Вяра от „Биг Брадър“ тотално удариха дъното -просят и спят с наркомани, болни от Спин и клошари

Падение! Тризначките Надежда и Вяра от „Биг Брадър“ тотално удариха дъното -просят и спят с наркомани, болни от Спин и клошари

Надежда Станчева, която се представя като Хоуп, написа нови откровения в социалните мрежи. Македонката, която иска да е просякиня и гювендия в Лондон, но не и трудеща се българка в Благоевград, призна, че вече не спят по пейките.

Благотворителна организация е настанила двете със сестра й Вяра в църква, но блондинките отново не са доволни, защото спели на пода заедно с миризливи просяци и болни от СПИН.

Поста на който попадна журналист на Днес България в социалните мрежи показва до какво падение може да достигне мързеливия българин.

Наглата Надежда обяснява, каква дискриминация било да просиш цял ден, а вечерта да спиш на пода в каритас заедно с болни от Спин и …. просяци. При това и се налаголо да се реди на опашки за комат хляб.

Какво по-голямо падение за един човек от това да се превърне в духовна развалина от мързел и простотия. Постът на тризначката предизвика небивал фурор в социалните мрежи и за броени минути заваляха хиляди коментари, които осмиват непрокопсаните сестри.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x