Моля, подавайте сигнали на този номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Пазарджишкия ромски квартал „Изток“ се превърна в арена на мащабна полицейска акция

Пазарджишкия ромски квартал „Изток“ беше връхлетян от мащабна полицейска акция.

Екипи на пловдивската жандармерия, както и представители на данъчните и социални служби проверяват за евентуални престъпления, свързани с купуване на гласове, търговски обекти и заложни къщи.

„В момента операцията тече на територията на цялата област и територията на пазарджишкия квартал „Изток“, където се проверяват множество търговски обекти, заложни къщи, лица и моторни превозни средства.

Акцията се прави във връзка с предотвратяване и разкриване на престъпления, свързани с евентуално конвенционална престъпност – кражби, грабежи и друг тип престъпления, евентуално превенция и разкриване на престъпления, свързани с избирателните права на гражданите. Към момента това е първоначалната информация.

Акцията тече не само на територията на Пазарджик, и на територията на останалите общински центрове. В нея са включени всички налични екипи на областната дирекция, на районните управления в Пазарджик, Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград, съвместно с други държавни институции и екипа на зоналното жандармерийско управление в град Пловдив“, каза говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Споделете тази новина във фейсбук
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x