Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Певицата Тита може да не е толкова даровита, но пращи от провокативност /18+/

Певицата Тита може да не е толкова даровита, но пращи от провокативност /18+/

Помните ли певицата Христина Христова-Тита от Тутракан, която преди време изпя два сингъла, които станаха хит за отрицателно време -„Антилопа“ и „Късам“. Не че бяха кой знае какви шедьоври на музикалния гений, даже напротив, изключително пошли, но провакитивни.

Младата певица успя да грабне аудиторията не толкова с таланта си, колкото с разкрепостената си визия на „секс бомба“ далеч надхвърлила възрастовата си граница на тийнейджърка.

Тогава младата дама беше едва 19 годишна, а имаше вид на 30 годишна обиграна жена, която е готова на всичко, само да се вписва в оная група гледаща на заобикалящия свят по един нестандартен за възприетите норми модел.

Днес 23 годишна Тита съвсем не се е променила. Вече с позавяхнала слава Христинчето търси начин да разпалва поизгасналия интерес на феновете към своята личност. И го прави успешно. Това забеляза репортер на Днес България попаднал на профилът й в Инстаграм.

Това, в което успя да ни убеди певачката е, че може да не е най-талантлива, но е сред най-надарените в държавата. Безспорно има огромен пУтен(ци)циал.

Трябва да се признае, че липсата на професионални дарби, чаровницата винаги успява да компенсира по един или друг начин със скандални видео клипове и провокативна физика.

Дал Бог, колкото му душа иска на човек.

Тита отново прикова погледите на своите 517 000 последователи в Инстаграм. Бившата приятелка на ММА боеца Недко Николов наскоро пусна нова песен, която набързо се превърна в хит.

Нека не се заблуждаваме, че самата песен се превърна в хит заради музика, аранжимент или текст, колкото заради самата визия на Тита в нея.

Да не помисли някой, че феновете, които в голямата си част са от мъжки пол са се прехласнали от музикалното изпълнение на Христина. Нищо такова няма!

В голямата си част почитателите са омаяни от визията на певицата.  

Провокативната дама  отново показва сексапила си, този път в прилепнала по тялото черна кожена рокля, която с лекота пали фантазиите, а допълнителните подгряващи снимки от профила й така привличат любопитното, жадно мераклийско  мъжко око, че не е чудно, защо има толкова много последователи. 

Тя не пропусна да сподели няколко снимки от снимачния ден в профила си в социалната мрежа, под които натрупа солидна доза лайкове и коментари. Продължава да го прави и след приключване на снимките. Впрочем Тита не спира да качва разпалващи воайорското въображение снимки, ама не може да и се отрече, че има какво да показва на любителите на свежа женска плът. Кой с каквото има и може, с това се хвали, а при тутраканската мома Господ дал в изобилие.

За Тита няма сезони в Инстаграм. За нея винаги е лято, а облеклото в което се снима -оскъдно, като през най-горещите дни.

Линк към профила на певицата в Инстаграм: https://www.instagram.com/p/Cs3vaTtomAH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e1ed959f-a189-450e-8abc-59c80cadedf0

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x