Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Криминално > Плашат Каримански с sms: Откажи се или проблемите ще започнат веднага!

Плашат Каримански с sms: Откажи се или проблемите ще започнат веднага!

Депутатът от ИТН и кандидат за гуверньор на БНБ Любомир Каримански е получил заплашителен СМС вчера, обяви сам той в кулоарите на парламента.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

„Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни!!!“, гласяло съобщението, изпратено от непознат номер малко след провала на бюджетната комисия в НС.

Каримански вече е подал сигнал в полицията: „Продължавам да вярвам в това, което правя. Продължавам да отстоявам принципите си и да прилагам един-единствен стандарт“.

Депутатът от партията на Слави Трифонов не се ангажира с предположение кой е изпратил съобщението, но председателят на парламентарната група Тошко Йорданов отбеляза: „Знаете кои стоят от едната страна на кандидатурата за БНБ – спекулирам леко с реторичния въпрос, от другата страна е г-н Каримански. В тази ситуация, след като вчера на срещата в МС обясни за разни партенки, които хвърчат из въздуха в медиите даде абсолютно логични обяснения, че това са опити да бъде очернен. След това се получава този СМС“.

Йорданов подчерта, че „г-н Каримански не е нито подземен бизнесмен, нито се занимава с някакви далавери“, но „това са мутренски неща. Някой ползва мутри – или някоя мутра има интереси там, или тези, които имат интереси там, ползват мутри“.

Все пак той подчерта, че не споменава правителството, но журналистите трябва да „помислят“ кои стои зад заплахите.

Каримански няма да се откаже от битката за БНБ.

   Източник: “ГЛАСОВЕ”

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x