Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Пожари в Камено и Бургас

В Районното управление – Камено е получено съобщение за пожар в сухи треви, възникнал в района на ж.п. гара „Дружба“. Поради силния вятър огънят бързо се е разпрострял в посока към близката метан-станция, градския стадион и улица „Герена“ в Камено. Огънят е бил успешно потушен благодарение на намесата на четири противопожарни автомобила. Причините за възникването на пожара, както и стойността на нанесените щети, са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Около 14:05 часа във Второ районно управление – Бургас е получено съобщение за пожар в складова база „Наркоп“, разположена на булевард „Янко Комитов“ № 28 в комплекс „Славейков“. Огънят е бил потушен от два противопожарни екипа и четирима огнеборци. Установено е, че пожарът е възникнал вследствие на извършване на ремонтни дейности, включващи нарязване на стари стелажи.

Искрите от работата са предизвикали запалване на близко разположен фургон, ползван от 51-годишен бургазлия. Фургонът е изгорял напълно. По случая е образувано досъдебно производство.

Работата по изясняване на обстоятелствата около двата пожара продължава.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x