Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бизнес > Ползваме електронните услуги на НАП от безплатна WI-FI зона в офисите на приходната агенция

Ползваме електронните услуги на НАП от безплатна WI-FI зона в офисите на приходната агенция

В разгара на Данъчната кампания 2024 г. гражданите могат да се възползват от електронните услуги на НАП и в специално обособени за това зони с безжична интернет връзка във всеки офис на приходната агенция.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В тях са разположени компютри, свързани с безплатен WI-FI. Потребителите могат да използват и собствени устройства, които да свържат с безжичния интернет, за да влязат в сайта на НАП,

Портала за електронни услуги на приходната агенция или в сайтовете на други институции и общини. В салона за обслужване на НАП Бургас служители са на разположение да съдействат на всеки клиент, ако среща затруднение при работата си с Портала за е- услуги или има въпроси, свързани с деклариране и плащане на задължения, извършване на справки, проверка на здравноосигурителен статус и други.

От приходната агенция в морския град поясняват, че всеки, който все още не е заявил и получил персонален идентификационен код (ПИК) от НАП, ще може да го направи на място в салона за обслужване, след което служител ще демонстрира възможностите, които персоналният код дава.

От началото на годината в НАП Бургас са издадени над 1700 персонални идентификационни кода, ПИК на НАП е и предпочитаният начин за подаване на годишната подоходна декларация.

Обособените WI-FI зони са част от нашите усилия да направим декларирането
и плащането на данъци и осигурителни вноски все по-лесно и бързо“, каза Милена Кръстанова, заместник изпълнителен директор на НАП.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x