Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Полицаят с шамарите опитал да изтрие видео записа

Полицаят с шамарите опитал да изтрие видео записа

Полицаят, който шамароса шофьор на тежкотоварен камион, е направил опит да изтрие записите, които го уличават. Това стана ясно от думите на вътрешния министър Бойко Рашков по време на участието му в парламентарната комисия.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Място за подобни служители в МВР няма, подчерта Рашков. Коментарът си той направи във връзка със случаите с шамара и искания подкуп от турския тираджия.

Бойко Рашков ще възложи проверка на всички полицейски коли, които контролират пътищата – понеже се говори за пари, бюджет и накрая се намират едни служители, които рушат това, което е купено с парите на българския данъкоплатец, ядоса се министърът.

„Не може да се прибера от работа, да пусна новините и да виждам и да чувам как се говори за този инцидент, който се случва на АМ „Тракия“. Мерки ще се вземат такива, каквито трябва, и компромис няма да има„, категоричен бе Рашков.

В МВР не се съхраняват документи за тормоз от изборите. Вие искате да върнете назад часовника и да се бяхте спрели по време на изборите – да не купувате и продавате гласове, ядоса се Рашков в отговор на въпрос на депутат от ДПС за това дали се съхранява документи в силовото ведомство за оказван натиск по време на изборите.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x