Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Криминално > Полицейски клин в Сунгурларе

Полицейски клин в Сунгурларе

В 9.00 часа пред сградата на Община Сунгурларе спря маркиран и два цивилни полицейски автомобила, при което бе блокиран етажът, където се съхранява документацията.

Това стана няколко минути, след като кметът Георги Кенов пристигна на работа. Кенов не вдига телефона си. Изземват се документи по различни сигнали за злоупотреба с евросредства, търгове по обществени поръчки и като цяло се търсят доказателства за превишаване на правомощията на кмета при изпълнение на служебните му задължения.

Георги Кенов е поредният кмет на ГЕРБ, при когото МВР влиза по този начин през последните няколко месеца след извънредните парламентарни избори. Той, за разлика от кмета на ГЕРБ в Средец Иван Жабов, дори не е намеквал, че има намерение да се кандидатира отново. Дори на Трифон Зарезан обяви , че „неговата песен вече е изпята”.

Източник-Флагман.бг

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x