Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Полицията или липсата на „мулета“ раздаващи пари подплаши избирателите в Гюльовци-в ранния следобед 25% гласували /Видео и Снимки/

Полицията или липсата на „мулета“ раздаващи пари подплаши избирателите в Гюльовци-в ранния следобед 25% гласували /Видео и Снимки/

Гюльовци опустя в 14 часа по обяд. Избирателните секции са празни, а по улиците не се вижда жива душа. Това съобщава кореспондент на Днес България намиращ се в несебърското село.

До момента избирателната активност в селцето е едва 25%, което е изключително нисък показател за един от бастионите с преобладаващо ромско население подкрепящи кандидат кметът за Несебър -Николай Димитров.

Престрашили се да разговарят с журналиста на Днес България подхвърлят, че това е заради засиленото полицейско присъствие и множеството негативни публикации разкриващи порочни схеми по време на изборите в района.

„Уплашиха се нещо. Пълно е с полиция, има цивилни, дебнат. Има и журналисти, които непрекъснато кръжат и питат хората от къде са, защо гласуват тук, за кого гласуват. Миналата седмица не беше така. Много се писа за нашите несебърски села Тънково, Кошарица, Оризаре, Гюльовци“шепнешком обснява възрастна жена от селото.

На въпрос виждала ли е да се купуват гласове, жената побърза да се отдалечи уплашено. Видимо в селото, както и в другите малки населени места на несебърска община витае страх.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x