Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Обрат със случая на полицая побойник от къмпинг „Градина“

Полицая, който нанесе тежки телесни повреди на младеж по време на Джулая край къмпинг Градина, направи пълни самопризнания пред разследващите органи.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Инцидентът се случи в ранните часове на 1 юли, когато полицай от Четвърто РПУ на МВР Бургас се е възползвал от намерена жилетка, за да се вмъкне безплатно на парти в близост до къмпинга.

Самият побойник е признал днес по-рано, че е намерил жилетката на охранителната фирма, а не е заработвал допълнително в нея.

След като облякъл жилетката и се смесил с тълпата, служителят на реда се е замесил в инцидент, завършил с начупено чене на млад мъж, който в последствие е опериран по спешност в софийска болница.

Разследването бързо установи, че полицейският служител Христо Петров е действал извън правомощията си и поради лични мотиви. След извършването на деянието, той беше отстранен от работа и срещу него е предприета дисциплинарна мярка.

Полицаят е изразил желание да съдейства напълно на колегите си по случая и да се подложи на всички необходими процедури за разследване. Очаква се той да бъде предаден на съд, където може да отнесе и ефективна присъда.

Разследването продължава, като целта е да се изяснят всички обстоятелства около инцидента и да се установи дали има и други замесени лица.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x