Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Потресаваща драма в бургаско семейство! Полицейски ритници и бездействието на институциите смазват вярата в правосъдието! /видео и снимки/

Потресаваща драма в бургаско семейство! Полицейски ритници и бездействието на институциите смазват вярата в правосъдието! /видео и снимки/

В понеделник /23.05./ ви разказахме драмата на семейство Джувтови. Техният син Галин , бе бит и малтретиран в във Второ РПУ в Бургас. Действието се развива на 20 септември 2018 година. Той разказа пред камерата на Днес България за нанесения му побой в управлението. Бит е от полицейски офицер Георги Проданов и други негови колеги. Получава телесна повреда, за което се лекува в София. Състоянието му е тревожно. Подава жалба за извършеното полицейско насилие. Институциите протакат, а драмата се бави вече почти четири години.
Днес ще чуете покъртителни разказ на родителите на Галин. Те също водят битка за истината. Срещат базразличие, бездействие и конфликт на интереси. Полицейски офицер Георги Проданов продължава да е на работа. Владимир и Петя Джувтови са искрени и емоционални, те искат справедливост. Искат институциите в България да покажат, че работят и имат обективен аршин. Надяват се да има истинско правосъдие за техния син, виновниците да получат заслуженото. Вижте интервюто с Владимир и Петя във видеото по-долу. Нашата медия е готова да предостави думата на всяка една засегната страна.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
17 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Какво ми го държите тоя още на работа,ве!? Военна прокуратура ,Проданов защо не е в затвора!?

Anonymous

Колега съм на офицер Проданов.Вече не съм в второ но наблюденията ми докато бяхме в едно управление са че се ,Държи се много надменно и винаги когато сме патрулирали е избивал комплекси на подрастващите деца от махалата.
Една вечер дори в стария парк шамароса едно момче на 14 15 години…..

Anonymous

Още ли не са го уволнили този господин!!!!!
Той не заслужава дори да бъде сотаджия.

Anonymous

Този Проданов е известен дори и сред колегите си за това което разказват родителите на битото момче.

Anonymous

Да не е безсмъртен

Anonymous

Споделете снимката му на срамното за полицията лайно

Anonymous

…, то и фамилията му е продажна кат него самия

Anonymous

Не ва е срам да защитавате отайките , молете се и вашите деца да не станат такива …жалко е ,родителите не са образовали момчето няма елементарно възпитание..

IMG-f343685dc8cb178b11d78ef720fbaba8-V.jpg
Ушляк

Ето това са въпросните хубавци вижте ги хубаво!!!@
Георги Проданов(Вдясно)
ТОДОР Бойнов (Вляво)

Screenshot_20220527-010327_Chrome.jpg
Anonymous

Не вярвам на нищо казано и написано тук! Онзи ден видях този полицай Проданов, как се опитваше да спаси живота на човек в тежко състояние! Правеше всичко възможно и дори се качи в линейката заедно с лекаря за да му помага! Не познавам полицая, но за мен това е един достоен човек! Респект!

Ушляк

Смешен си вече ве мой скоро време ти изтича мандата няма да те покриват вечно НЯМА НИЩО ВЕЧНО……..

Anonymous

Познавам въпросният полицай от комплекса е дори 2 3 пъти ме е спирал без колан и съм му давал по 20лева с документите като давам и си знае прибира си ги и ме пуска!!!

Anonymous

Проданов спри да си пишеш сам коментари и да се хвалиш в тях.И нали знаеш че Ай Пи адреса може и да се изкара при нужда

17
0
Would love your thoughts, please comment.x