Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Любопитно > Починала ли е Алла Пугачова?

Починала ли е Алла Пугачова?

За пореден път медиите в Русия повдигнаха темата за смъртта на легендарната певица.

От известно време медиите публикуват новината за смъртта на Пугачова и те винаги се оказват неверни. Но този път трагичната новина събуди публиката с нова сила, защото дори бе публикувана снимка на прощалната церемония. На една от снимките е запечатан Максим Галкин, облечен в черно и някак тъжен. В същото време официално съобщение от Галкин или някой друг от близките кръгове Алла Борисовна няма.

Въпреки това Алла и Максим Галкин в живота не са особено горди да обсъждат личния си живот. Алла беше много ярка личност във всичко, свързано със сцените и представленията, но личния си живот тя предпочиташе да пази в тайна.

Напоследък в медиите се появиха много съобщения, че здравето на дивата сериозно се е влошило. По същото време обаче много медии публикуваха снимки на Алла, където изглежда добре.

Повече от 10 години руските медии пускат слухове за смъртта на Алла Пугачова. Тези дни сайтът на „Московский комсомолец“ пише, че кралицата на руската естрада Алла Пугачова е починала след сърдечно заболяване.

Според сайта, напоследък Пугачова се оплаквала от рязко влошаване на здравето и не изглеждала добре – външният й вид се променил, а по лицето й била изписана умора.

„Толкова хора пращат зли мисли към мен и биха били щастливи да ми се случи най-лошото. Но аз знам кой пуска тези слухове. Вече не му се сърдя. Знам, че когато правиш добро, злото стои далеч от теб“, казва Алла Пугачова в отговор на слуховете за смъртта си.

Примадоната не крие, че има проблеми със сърцето и твърди, че най-голямото лекарство за него са близнаците й от сурогатна майка Лиза и Хари.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x