Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > През дупка в оградата или през разлом в службите се вмъкна престъпникът Брендо необезпокояван в България?!

През дупка в оградата или през разлом в службите се вмъкна престъпникът Брендо необезпокояван в България?!

Дупка в оградата или в службите има в България, които проспаха преминаването на брат Галев, който уж трябваше да е в Дубай, а той почина в родния си град Дупница, сега и престъпникът Евелин Банев -Брендо се оказа от 8 месеца в страната.

Къде са българските служби и каква функция изпълняват въобще, след като не могат да хванат следите на двама криминални престъпници влизащи през границата на родна територия и разхождащи се спокойно под носа на правораздавателните органи, докато мястото им в затвора изстива?

Брендо, който е издирван в три държави -България, Румъния и Италия, където има издадени ефективни присъди за трафик на наркотици и пране на пари, се е намъкнал съвсем спокойно и необезпокоявано в България и за позор на родните служби си обикаля из врачанските села за да събира трюфели.

Кметът на село Плачене лично става свидетел на наглото появяване на наркобоса в селското кметство, където Брендо отива хладнокръвно за да извади важен за него документ.

„Беше с още два души. Облечени спорно с кубинки. Водеха куче с тях и казаха, че обикалят за трюфели. Подаде ми личната си карта, видях името, но не ми дойде на ум, че това е издирвания бандит Брендо“, казва селския кмет.

Разбираемо е да не му дойде на ум, че е възможно такова безобразие да се случи при наличието на служби, като ДАНС, БОП, ГДБОП и още куп други хранилки за неудачници и некадърници.

Те би трябвало да знаят, какво се случва и какво за Бога прави Брендо на наша територия, без да е засечен от тях?

Вече и от Космоса видяха, че държавата ни е разграден двор и всеки по всяко време може да влезе, премине или отседне в нея. От най-големия криминален престъпник, до най-изявения терорист и контрабандист.

И докато задрямалите ни „компетентни органи“ се ослушват и проверяват, дали „аджеба“ това е вярно, то Брендо продължава да се разхожда из държавата на абсурдите, посещава китни балкански селца, ходи си за трюфели, отпочива си сред природата и от време на време провокира властите с публични появи за да им покаже, колко са некадърни и безпомощни. И това е нормална държава, това означава, че е дошло време да назначим Митьо Очите за министър на вътрешните работи.

Ангел Христов-Геле, издирван с европейска заповед за арест. Криминален престъпник осъден задочно в страната за купища престъпления, почина в родния си град Дупница, при това не къде да е другаде, а в болницата Свети Иван Рилски.

Обществото вече се пита и справо, защо се плащат заплати на службите, които трябва да се грижат за реда в държавата.

Подобни безобразни пропуски единствено и само работят в полза на престъпниците, които се „героизират“ в очите на обществеността и изграждат фалшиви образи за тяхната недосегаемост, „прозорлив ум“ и невъзможността да бъдат уловени.

Стана ясно едно – българските служби се нуждаят от основен ремонт.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x