Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Премиерът Николай Денков ще се срещне утре с Лаура Кьовеши

Премиерът Николай Денков ще се срещне утре с Лаура Кьовеши

Министър-председателят акад. Николай Денков ще се срещне с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Двамата ще разговарят утре в хотел „София Балкан Палас“, където ще участват в откриването на Форума „Антикорупция, демократична устойчивост и икономическа сигурност“. Началото на форума е в 09:30 часа.

Срещата на премиера Денков с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши ще се състои след встъпителната част на форума, като в разговора ще участва също вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел. След края на срещата са предвидени изявления за представителите на медиите около 11:30 часа, уточняват от правителствената информационна служба.

Премиерът Денков коментира посещението като заяви, че може да се обсъди нейния опит на европейско ниво, както и проблемите, които среща в България. „Кой е корумпиран и кой не е трябва да го каже правосъдната система, а не политиците да развяват едни или други епитети“, посочи Денков за борбата с корупцията в България.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x