Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Признаха убиеца на Рада Гешева за вменяем/видео/

Днес беше назначено разпоредително заседание по делото на Георги Генджов, който уби майка си Рада Гешева

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Днес беше насрочено разпоредително заседание в Окръжен съд – Бургас, за да се разгледат експертизите и да се реши може ли Георги, който погуби майка си по изключително жесток начин, да носи съдебна отговорност за действията си.

На заседанието присъстваха майката и брата на Рада Гешева. При вида на камери и хора Георги започваше да се държи изключително неадекватно. По този начин продължи държанието си и пред съдията.

За служебен защитник на извършителят е назначен адв. Ваня Радиева. Според нея е правилно делото да се движи в нормален ред, както прецени съдията. Редно е, да бъдат изслушани свитедели и вещи лица, които са около 9- 10 човека. Тя сподели, че Георги е бил вменяем по време на деянието си и трябва делото да се движи по стандартен ред. Според нея, е важно да бъде взето адекватно решение спрямо клиента й , тъй като той изисква специализирано лечение.

Прокурор Георгиев заяви, че обвиняемият е направил самопризнание за убийството.

Припомняме, че Георги Генджов отне живота на собствената си майка, любима учителка от бургаска гимназия в Бургас, на 21 януари тази година по изключително жесток начин. С общо 67 прободни и прорезни рани по цялото тяло е решил да се лиши от родителя си.

На 6 август започва делото по стандартна процедура срещу младия мъж.

Вижте още във видеата:

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x