Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Принцесата воин Жана Мачуганова: Да владееш сърцето на публиката е талант и призвание(видео и снимки)

Принцесата воин Жана Мачуганова: Да владееш сърцето на публиката е талант и призвание(видео и снимки)

В света на детските чудеса и таланти изгрява звездата на малката, но изключително талантлива Жана Мачуганова, една истинска „принцеса воин“, която блести не само на татамито в бойните изкуства, но и на сцената на модата, музиката, изкуствата и живота. Нейното име е синоним на доброта, невероятна харизма и разнородни таланти, които превръщат ежедневието на седемгодишното момиченце и нейната по-малка сестричка Ана в истинско приключение.

Малката каратистка с голямо сърце

Жана, която вече е на седем години, се нарежда сред най-обичаните деца в карате класовете. С невероятна за годините си техника, бързина и сила тя съчетава изяществото на балета с техниката на бойните изкуства, представяйки се с грация и увереност. Този талант не само я прави виртуозна каратистка, но също така изгражда нейния характер и усъвършенства самодисциплината й. Жана има над 20 медала и грамоти от български и международни карате състезания.

Мини мис със заразяващо присъствие и лъчезарна усмивка

Жана Мачуганова притежава не само красота, но и уникален шарм, който я прави изключителна и в света на детските красоти. Нейната лъчезарна усмивка, кокетната й походка и силната й положителна енергия събират вниманието на публиката и журитата. Като мини мис, тя вече има корона на малка принцеса, която носи с гордост и голяма отговорност. Тя е най-добрият пример за сестричката си Ана, която не само върви по стъпките на кака си, но дава заявка и да я надмине в някои отношения. 

Мулти-талантлива отличничка

Жана е не само красива спортистка, но също така е и отличничка в училище. Тя се отличава във всички предмети, проявява изключителен интерес към ученето и има амбицията да бъде лидер в класа си. Нейните успехи в училище са свидетелство за усърдието й и стремежа й към знание. Участва в различни проекти и извънкласни дейности.

Изящна артистка и музикален талант

В свободното си време Жана се изразява чрез изкуствата. Тя не само рисува с изключителен талант, но и се изявява музикално и театрално на голямата сцена. Свири на пиано и пее, участва в мюзикъли. Завладява сцената с нежния си глас, със силното си артистично присъствие на сцена и с изявената си комуникативност.

Благотворителни кампании и инфлуенсърска дейност

Жана показва своите таланти не само на на сцената и в спортната зала, но също така се включва активно в различни благотворителни кампании. Тя е светъл пример за това, че дори и малките хора могат да инициират големи промени. С помощта на мама двете прекрасни сестрички създават и публикуват видеа, които носят различни позитивни послания. Онлайн рециталът на Жана на тема “Чудесата, това са децата” по повод Денят на детето набира над 10 хиляди гледания и буди усмивки. Със своята инфлуенсърска дейност Жана и Ана предизвикват обществото към по-добри постъпки и създават положителен образ на българското дете.

Модна икона с изтънчен вкус

Жана и Ана не пренебрегват и модата. Те вече са модни икони за много деца, които се вдъхновяват от техния стил и елегантност. Облеклата и аксесоарите, които носят са съчетание от игривост и класика, което ги прави възхитителни не само на сцената, но и в ежедневието.

Жана Мачуганова и нейната сестричка Ана Мачуганова не са просто деца на седем и на 5 години. Те са едни малки чудеса, които владеят сърцата на хората с многото си таланти и светлото бъдеще, което чертаят пред себе си. Те никога не остават незабелязани, където и да се появят с красивата си майка. Тези така млади таланти не само впечатляват с уменията си, но и вдъхновяват българските деца да следват своите мечти и да вярват в себе си. Те искат да направят света едно по-добро и по-красиво място за всички деца!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x