Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Криминално > Проговори лелята на Жоро Милионера

Проговори лелята на Жоро Милионера

Новината, че Георги Енев, по-известен като Жоро Милионера или Жоро Инкасото, вече е излязъл от затвора разбуни духовете. Предполага се, че мъжът, задигнал 1,5 милиона от инкасо автомобила, който шофирал, вече е в чужбина и си харчи парите. 

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В Манолско Конаре –  селото, където е отгледан като дете – никой не иска днес да чува за Жоро Милионера. От близките му там е останала само леля му. „Нямаме връзка с него. Не искам неприятности, казва Василка Юрукова, леля на Георги Енев, и добавя, че той не се е появявал в селото, цитирана от bTV.  

Материалното положение на близките му не се е променило през последните 10 години. Майката на Георги Енев живее в стар панелен блок в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Новост е видеокамерата за наблюдение над външната врата, отбелязват от медията. 

Припомняме, че обирът стана през юни 2012 година. Тогава Енев изпрати колегата си за дюнер и избяга с колата и над милион и половина лева. 10 дни по-късно се предаде сам. Получи присъда от 12 години. От тях излежава 10 и вече е на свобода. Трудил се усърдно в затвора, с което е смалил размера на наказанието. През цялото това време Енев мълчи за това къде е скрил парите, въпреки усилията на мнозина да разберат тайната. 

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x