Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Прокуратура и полиция с подробности за жестокото убийство на жена в Перник

Прокуратура и полиция с подробности за жестокото убийство на жена в Перник

Представители на прокуратурата и полицията разкриха подробности за поредния случай на насилие срещу жена, завършил фатално. 40-годишната Анита Димитрова беше открита мъртва в събота в дома на съпруга ѝ в Перник. Задържан за 72 часа по подозрения за убийството е 41-годишният Димитър Димитров. Повдигнати са му обвинения за умишлено убийство. Aко бъде признат за виновен, той ще получи от 10 до 20 години затвор.

Вчера рано сутринта наш автопатрул, отивайки на мястото, установява, че има данни за извършено тежко, криминално престъпление. Беше ми докладвано веднага, сформираха се екипи за работа, отцепи се района в голям периметър и беше уведомена Окръжната прокуратура за случващото се. Самата специфика на случая подсказваше, че е извършено тежко, криминално престъпление, в което има умисъл. Дали е под състояние на афект, или не е отделен въпрос„, посочиха от полицията. 

Има един подаден сигнал в края на декември за конфликт в семейството, допълни говорителят на Окръжната прокуратура в Перник Албена Стоилова.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x