Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Прокурори и следователи излизат на протест в цялата страна

Прокурори и следователи излизат на протест в цялата страна

Магистрати и служители от прокуратурата и следствието излизат днес на протест от 11:00 ч. пред съдебните съдебните палати в цялата страна. Те ще подкрепят главния прокурор Иван Гешев след опита за покушение срещу него на 1 май.

Заявиха, че ще покажат своята единност срещу опитите да бъдат сплашени. Прокурорите са решени, че повече няма да търпят да са обект на непрестанни атаки от страна на политици, икономически кръгове и адвокатски среди.

В изявление говорителят на държавното обвинение Сийка Милева заяви, че Иван Гешев не е давал и няма да дава официално изявления. Коментари по темата могат да направят, но само след разрешение, единствено говорителят на главния обвинител и зам. главният прокурор Борислав Сарафов.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x