Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Прокурорският син Васил Михайлов отново влезе в ареста

Прокурорският син Васил Михайлов отново влезе в ареста

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов отново влезе в ареста. Това съобщи бТВ, като информацията е потвърдена и от Софийска районна прокуратура.

Съдът в Дупница е наложил най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Михайлов по обвинението срещу него за четири закани с убийство и побой над бившата му приятелка.

Последното обвинение срещу прокурорския син е от средата на септември. Разглеждането на мярката му обаче бе проведено едва вчера, тъй като всички прокурори и съдии са си направили отвод.

Припомняме, на 13 септември Софийската районна прокуратура повдигна поредно обвинение срещу Васил Михайлов, като този път бе за закана с убийство на жена при условията на продължавано престъпление.

В тази връзка бе обискирана къщата на чичото на прокурорския син, където Михайлов бе под домашен арест. Очакваше се прокуратурата да поиска постоянния арест на Васил Михайлов, но до този момент такава информация не бе съобщавана.

Васил Михайлов е подсъдим за редица престъпления, сред които причиняване на леки и средни телесни повреди по хулигански подбуди и закана за убийство.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x