Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Протести на КНСБ блокираха Орлов мост в София

Протести на КНСБ блокираха Орлов мост в София

Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) провежда синдикална акция „За правото на сдружаване и достойни заплати!“. Десетки граждани блокираха за движението в центъра на столицата в района на пл. „Орлов мост“.

Днешната проява е призив за чуваемост към проблемите на хората. Както знаете, те са свързани с техните доходи и с цените, които продължават да растат, и все по-трудно хората свързват двата края. Това трябва да чуят политиците, а не да обясняват на хората с едни милиардни числа как няма пари в държавата и ще фалираме – нещо, което не е вярно”, заяви президентът на КНСБ Пламен Димитров.

Той отбеляза, че КНСБ традиционно отбелязва празника с публични прояви в цялата страна. Той уточни, че през днешния ден експерти от КНСБ ще разговарят с гражданите за темите, които ги вълнуват.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x