Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > Професор Иво Христов: Сега сме НИЩО

Професор Иво Христов: Сега сме НИЩО

Професор Иво Христов направи убийствен коментар по отношение на състояние на българската икономика и политика в момента. Той е категоричен, че държавата е силно деградирала и коментира чрез една съпоставка в сравнение с 80-те години на миналия век. Професор Христов извади данни и статистика от времената на социализма, които показват реалностите. Ето и неговите думи ввъв Фейсбук без редакция.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Проф. Иво Христов :

„Преди 30 години България беше сред 35 -те най развити страни според индекса на ООН за Света. Преди 30 години България беше космическа държава. Преди 30 години България имаше толкова танкове, колкото Гърция и Турция взети заедно и от нас се страхуваха и нас ни уважаваха. Преди 30 години България беше една от водещите страни в електрониката, въпреки ехидните подмятания от типа “ знаем що за електроника сме имали“, а именно:

България имаше един от трите завода за запаметяващи устройства в света -този в Стара Загора, другият беше в Силициевата долина, а третият беше в Япония. ПРЕДИ 30 ГОДИНИ НИЕ БЯХМЕ НЕЩО, СЕГА СМЕ НИЩО. България е територия със затихващи функции и ние, нашето поколение и всички българи сме виновни за всичко това“

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x