Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Пукнатина на стъклото на колата? – ето как да процедирате

Пукнатина на стъклото на колата? – ето как да процедирате

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Не са рядкост случаите, при които по време на шофиране се случва удар в предното стъкло и поява на пукване или счупване на стъклото. Това най-често се причинява от камък или друг предмет, който е изхвърчал от пътя, вследствие движението на автомобила пред теб. В зависимост от размера на камъчето пукнатината може да е малка или значителна, но и в двата случая трябва да се  реагира бързо. Ако забележим пукнатина на стъклото не бива да отлагаме, защото този вид пукнатини бързо се разрастват и може да се стигне до „пръсване“ на стъклото, като най-лошият вариант е това да стане по време на движение. Шофирането със счупено предно стъкло освен опасно.

Тук идва моментът да уцелим правилното място и майстор, които да се погрижи качествено да се направи смяната на стъкла при случай на проблем.

От Автостъкла „Даниглас“ ни съветват при откриване на пукнатина незабавно да потърсим сервиз, тъй като колкото по – навреме предприемем мерки, толкова по – добър ще бъде ефектът от поправката на стъклото.

В Автостъкла „Даниглас“ извършват още полиране и смяна на стъкла, поправят огледала за обратно виждане, залепят пукнатини, ремонтират задвижващи механизми. Както за леки коли, така и за тежкотоварни автомобили, лодки, бронирани стъкла и др.

Сервизът за поправка на стъкла е един от първите на бургаския пазар. Фирмата отваря врати още през 1992 г. За времето, през което са в бранша са успели да се утвърдят като една от качествените фирми изпълняващи поправителни дейности на автостъкла.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x