Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Пуснаха новия „Москвич“6, дали Костадин Костадинов, Нинова и Митрофанова ще си го купят сменяйки западните си машини /Снимки/

Пуснаха новия „Москвич“6, дали Костадин Костадинов, Нинова и Митрофанова ще си го купят сменяйки западните си машини /Снимки/

Новият „Москвич 6“ вече е пуснат в продажба в Русия, съобши в. „Комсомолская правда“. Автомобилът е с начална цена от 2,6 милиона рубли, което прави около 25 000 евро.

„Истинска ювелирна съветска изработка“

Както и при другите два модела на възродената съветска марка – „Москвич 3“ и електрическият му вариант „Москвич 3е“, новия „Москвич 6“ е копие на китайски модел на компанията JAC с различни емблеми.

Шестият москвич е клонинг на Sehol A5 Plus, лифтбек от C-класа, който е оборудван с 1,5-литров бензинов двигател, произвеждащ 136 конски сили и има автоматизирана скоростна кутия тип CVT. В основната конфигурация Москвич 6 струва 2 626 000 рубли, а по-скъпият вариант е на цена 2 826 000 рубли (26 700 евро). Тоест новият продукт се оказа по-скъп от кросоувъра „Москвич 3“, който може да се купи за 2,2 милиона рубли (20 800 евро).

Автомобилът осигурява „удобен достъп до просторно багажно отделение с обем от 540 литра с вдигане нагора на петата врата“, четем в официалната му презентация. Задната седалка може да се сгъва на части. Автомобилът може да бъде оборудван с мултифункционален кожен волан с интуитивно управление на основните функции. Влизане без ключ и стартиране с бутон, както и електрическа ръчна спирачка с функция AutoHold.

Колата разполага с LED светлини. Всеки фар се състои от 142 светодиода и 5 лещи, които гарантират добра видимост през нощта. LED задните светлини са свързани с плътна линия. Оригинални двуцветни алуминиеви джанти с диаметър 17 цола допълват силуета на автомобила.

Интересно е дали някой от многобройните привърженици на „Възраждане“ и БСП, които поставят интересите на Русия преди българските и не спират да словословят диктаторската държава, ще си купи новия „Москвич 6“?

С любопитство очакваме например Костадин Костадинов да замени „Ауди“-то си с руската кола. Апропо, любопитно би било да се види дали и обемните задни части на посланик Митрофанова няма занапред да се подрусват в „Москвич 6“.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Голяма злоба ви тресе! Какво общо има Костадинов с Москвич, с Русия, какво общо има Нинова с Русия? А бре, идиоти, само рационалният поглед върху възможността да имаме суровини и горива на добри цени е изгодно за България!!!! Всичко друго е изгодно другиму, не на българите! И ако хората, които настояват да вървим по преките пътища за индустриализация, ги иронизирате, то доказвате вашето безродие!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x