Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Първо в “Днес България”: ОДМВР – Бургас с крутни мерки за сигурност заради посещението на Hells Angels MC

Първо в “Днес България”: ОДМВР – Бургас с крутни мерки за сигурност заради посещението на Hells Angels MC

Засилено полицейско присъствие ще се усеща в Бургаска област през следващата седмица. Причината е посещението на членове на мотоклуб Hells Angels MC (HAMC), които ще се стекат от цял свят. Това потвърдиха специално за „Днес България“ от ОДМВР – Бургас.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Хиляди членове на известния мотоклуб ще дойдат в Бургас още на 18-ти юни. Те ще пристигнат с чартърен полет и ще кацнат на аеропорта в морския град. Очаква се улиците на Бургаска област да залеят над 3500 внушителни мотоциклета. От свои източници „Днес България“ научи, че страната ни е част от Световната обиколка на HAMC.

Разбрахме също, че на 21-ви юни ще се проведе внушително мотошествие. То ще започне от Св. Влас и ще премине през кръговото кръстовище на Несебър. Любителите на мотоциклетите ще имат възможността да се насладят на хиляди мотори Harley-Davidson, всеки един изваян според предпочитанията на собственика си. Денят ще завърши с брутален концерт, участие в който ще вземат и най-добрите български рокаджии от група БТР.

От ОДМВР-Бургас предприемат крутни мерки за сигурност. За осигуряване безопасността в областта, освен наличните униформени служители на реда, ще бъдат привикани около 400 допълнително.

Събитието ще продължи до 23-ти юни. Очаквайте подробности!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Има ли информация за часове на тръгването? Кога стартуват от Свети влас и когда стигнат Несебър? И место и часове на концерт? Мерси!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x