Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Първо в „Днес България“: Централен полицейски карате и джиу джицу клуб – Бургас с приз от турнир по лична защита

Първо в „Днес България“: Централен полицейски карате и джиу джицу клуб – Бургас с приз от турнир по лична защита

Централният полицейски карате и джиу джицу клуб – Бургас спечели първото място в днешния турнир по полицейска лична защита. Това съобщи за „Днес България“ организатора на мероприятието Венилин Русинов.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Второто място грабна отбора на Пловдив, а трети са плевенчани.

Турнирът се проведе в Спортен център ПМГ “Акад. Никола Обрешков”. Преди това се състоя Традиционният национален семинар по полицейска лична защита и самоотбрана за полицаи и военнослужещи.

Семинарът ръководеше Шихан Тони Петров – 7 Дан, международен инструктор и Гранд Мастър по оперативни полицейски процедури с проведени до момента 175 международни семинари на няколко континента. Има 35 годишен стаж в системата на МВР, от които 7 години, като ръководител на Групата за бързи действия и 22 години, като главен инструктор по Полицейска Лична Защита на МВР. Той е автор на методики по Полицейска лична защита и специална защита за военни формирования. Съавтор  е на учебник по Полицейска лична защита, издаден на български и испански език за обучение на полицията от ЕС и важно учебно помагало на испанската полиция. Хоноруван преподавател по джу джицу в НСА София. Вице Президент е на Българска джу джицу федерация и Президент на  Българска федерация по Полицейска лина защита.

Очаквайте подробности!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x