Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Пъстър концерт-спектакъл изнесоха танцьорите на ТК “Съншайнс” гр. Приморско и гр. Китен

Пъстър концерт-спектакъл изнесоха танцьорите на ТК “Съншайнс” гр. Приморско и гр. Китен

Пъстър концерт-спектакъл изнесоха танцьорите на ТК “Съншайнс” гр. Приморско и гр. Китен за жителите и гостите на община Приморско.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Площадът пред Административната сграда на Общината се изпълни с нетърпеливи почитатели на младите таланти, а танцьорите сътвориха истински спектакъл под бурните аплодисменти на жителите и гостите на община Приморско.

“Благодаря ви деца, че всеки път танцувате с такава страст и удоволствие. Пожелавам ви да продължавате да радвате родителите си и публиката, а аз ще продължавам да се гордея с вас!”, каза Ива Петрова, хореограф на танцовата школа.

Поздравления от ръководството на Община Приморско отправи Жулияна Иванова: “Истински зарадвахте присъстващите с прекрасните изпълнения, на които бяхме свидетели. Поздравявам вас за усилията, които полагате и г-жа Ива Петрова за неуморния труд. Благодарим ви, че ни представихте този невероятен спектакъл.”

Официални гости на мероприятието бяха Златина Тюлиева – председател на Общински съвет-Приморско, Савина Димова – секретар на община Приморско и Жулияна Иванова – отдел „Култура и образование“ към Община Приморско.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x