Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Шоу > Разводът е факт! Поделиха си всичко

Разводът е факт! Поделиха си всичко

ай-популярната инфлуенсърска двойка у нас – Алекс и Дани Петканови вече офицално са разделени! Двамата са разтрогнали брака си преди дни, научи „Уикенд“ от близки до двойката. Според запознати Алекс и Дани не искали все още да разкрият развода си публично, а причината затова не е ясна. Те вече не носят халките си, с които останаха, дори след като обявиха в Instagram, че се разделят.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Лудия репортер е инициаторът на раздялата, но моделката се е съгласила да се разведат по взаимно съгласие. Така двамата са разделили имуществото си без да се карат. Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани. Тя е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетение за земите си в с. Рударци. Красавицата не е имала претенции към имота, но е взела апартамента в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома и ще го прехвърлят на свое име. Двамата са си поделили грижите за сина им Габриел, а разведеното семейство дори излезе на съботна разходка из столичния бул. „Витоша“, като явно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, макар и разведени.

„Преживяла съм естествено раждане, развод, и други тежки неща в живота ми, но толкова люти чушки не бях пробвала“ – изпусна се Александра и така само потвърди информацията ни, че е вече разведена. Скандалите между Петканови започнаха през 2020 г., когато Александра заяви, че иска да купи апартамент в София на свое име, без участието на съпруга си. В същото време Даниел се противеше да инвестират в имоти, като искаше да отложи покупката за времена, когато имотите ще поевтинеят. Петканови дори заснеха клип, че се разделят заради апартамента. Това се случи в последните дни на 2020 г, но изненадващо двойката не се разведе и се споразумя да купи така желания имот.

„Аз искам да имам нещо на свое име, защото нямам къде да отида, ако някой ден нещо се случи с нас, дори не съм от София“, споделя преди 2 години притесненията си Алекс. Днес Богданска се радва, че има дом, където отиде да живее, след като тв водещият я заряза заради друга жена. Припомняме, че двойката се събра през 2017 г., когато се венча в къщата на „ВИП Брадър“. В крайна сметка брака им просъществува 5 години.

   Източник: woman.bg

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x