Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Рекордната сума от близо 16 000 лв. беше събрана на футболния турнир за Купа „Свети Никола“ в Бургас (снимки)

Рекордната сума от близо 16 000 лв. беше събрана на футболния турнир за Купа „Свети Никола“ в Бургас (снимки)

Рекордната сума от близо 16 000 лв. беше събрана по време на футболния турнир за Купа „Свети Никола“, който се проведе в Бургас. Това заяви пред „Днес България“ организаторът Павлин Ковачев. Състезанието се състоя на стадиона в ж.к. „Славейков“ и е част от календара на Международната полицейска асоциация (ИПА).

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Надпреварата е благотворителна и се организира за 15-а поредна година. Средствата ще подпомогнат деца на загинали служители от системата на МВР. Г-н Ковачев подчерта, че няма как в момента да каже колко е точната сума пари, която е събрана. Очаква се в идните дни средствата да бъдат преброени в присъствието на юристи и говорителят на ОДМВР – Бургас Цветелина Рандева.

Купа „Свети Никола“ спечелиха полицаите от ИПА Долж Румъния, след като на финала надделяха над служителите момчетата от МВР-Бургас. На второто място се наредиха МВР – Бургас, а топ 3 оформиха СК Видапол Видин. Купа за феърплей беше връчена на ИПА Познан Полша.

Победителите получиха отличията си от областния управител на Бургас проф. Мария Нейкова, директора на Областната дирекция на МВР в Бургас старши комисар Емил Павлов.

Футболните легенди Радостин Кишишев и Милен Георгиев също участваха в награждаването. Те връчиха купи, медали и футболни топки на отборите, които се наредиха на 3-о и 4-о място в крайното класиране.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x