Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > РЗИ: Водата в Царево остава негодна за пиене

РЗИ: Водата в Царево остава негодна за пиене

Лоши са резултатите на пробите на питейната и морската вода в община Царево. Данните съобщи Регионалната здравна инспекция в Бургас. Остава забраната за консумация на питейна вода, както призива да не се влиза в морето. 

След наводненията в община Царево и вторите проби взети за анализ показват, че морската и питейната вода имат влошени показатели.

„В повечето населени места откъдето вземахме, не само от РЗИ, но и от ВиК, имаме висока мътност на водата и микробиологично на много места не е добре. Днес за трети път ще вземем проби, както са морската, така и за питейната вода. За питейната остава забраната, а иначе за морската са лоши пробите за цялата община Царево. Има ешерихия коли и ентерококи  директорът на Регионалната здравна инспекция в Бургас д-р Георги Паздеров.

В сряда ще станат ясни резултатите и от взетите днес проби от морската вода. Междувременно от наводненията се активизира старо свлачище в Ахтопол. От стръмната крайбрежна улица се свлича земна маса. По данни на кмета на Ахтопол Станислав Димитров след поройните дъждове са се активизирали 4 свлачища, 3 на крайбрежната улица и едно от северната страна на града.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
1 Comment
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук––> marketl.ink/tesyo

1
0
Would love your thoughts, please comment.x