Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Родните чалга звезди вдигнаха тарифата си за участия, искат колосални суми

Родните чалга звезди вдигнаха тарифата си за участия, искат колосални суми

Хонорарите на изпълнители от попфолка стигнаха своя връх и все повече заведения се жалват, че ще се откажат от услугите на певиците. „Блиц“ научи срещу какви колосални суми пеят вече едни от най-големите имена в лекия жанр.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Най-скъп в бранша си остава Азис, който няма фиксиран хонорар, а всеки път го дава по настроение. Ако се обадите на Краля на фолка за участие, то може да чуете сума от 15 000 лева до 40 000 лева. В зависимост колко му се ходи в конкретното заведение.

Преслава, Галена и Емануела са увеличили тарифата си осезаемо. От месец насам Галена и Преслава са вдигнали цената си на 12 000 лева. Същата цена си бе сложила Емануела още преди няколко месеца и вероятно това е ядосало двете топ звезди, които са решили да се изравнят с колежката си.

Меди, Джордан и Софи Маринова също вдигат мизата и вече ще пеят срещу 10 бона за час. Джена и Илиян пък са на 8 бона, Това са всъщност имената, които в момента пълнят клубовете и са заринати с участия.

Емилия си запазва цената от 7000 лв., за същата сума пее Фики и с 500 лева по-малко – Галин. За 6 бона може да извикате Ариа, Камелия и Деси Слава.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x