Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Розови разходки на колела на празни, но яко надрусани тикви: Епичните наркоситуации на пътя в Бургас

Розови разходки на колела на празни, но яко надрусани тикви: Епичните наркоситуации на пътя в Бургас

В района на Обзор, Слънчев бряг и Бургас се разиграха истински „приключения“ с някои от най-активните участници в неофициалното състезание по употреба на наркотици. Градът се превърна в сцена на нелепи случки, където герои на деня бяха шофьори, които явно вярват, че могат да бъдат едновременно на пътя и в облаците.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Всичко започна около 08.00 ч., когато 38-годишен мъж от Обзор реши, че е добра идея да управлява своя „Ситроен С 3 Пикасо“ под въздействието на канабис. За съжаление на неговите „фенове“, полицаите прекъснаха неговия розов рейд и го наградиха с почивка зад решетките за 24 часа. Неговата кола, която вероятно е била мечтата на всеки младеж с „високи“ амбиции, беше иззета.

Следващата сцена на нарко представление се разви около 12.00 ч. в района на автогара „Слънчев бряг“. Тук 35-годишен шофьор от Русе, горд собственик на „Волво V 40“, беше засечен под влияние на канабис. Неговият спътник, 38-годишен мъж от Русе, също не остана по-назад и носеше със себе си метамфетамин и канабис за подгряване. Двамата приятели бяха арестувани, а техният „високопроходим“ автомобил – конфискуван.

Следобедната сесия на този упойващ фестивал бе продължена от 25-годишна бургазлийка, която караше „Ауди А 4“ около бл. 1 в ж.к. „Лазур“. С амфетамини и метамфетамин в организма си и кристално вещество в джоба, тя доказа, че границата на простотията не е само метафора. Полицаите и тук прекъснаха приказна разходка на колела и й осигуриха 24 часа на спокойствие зад решетките.

Кулминацията на вечерта настъпи около 22.05 ч., когато 49-годишен несебърлия, шофьор на таксиметров „Фолксваген Кади“, реши, че да превозва канабис е най-новата услуга за клиентите му. За съжаление, неговата нова бизнес идея беше бързо прекъсната от полицаите, които конфискуваха 10 грама суха тревна маса и му подариха нощувка в ареста за 24 часа.

В крайна сметка, всички тези шофьори получиха „специална награда“ за своята безразсъдност и опасност за обществото. Може би, следващия път ще изберат по-традиционни начини да „пътуват“, вместо да се отправят на своите безумни приключения.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x