Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Р.Петков обвини А.Василев че печелят и посредничат за газта

Р.Петков обвини А.Василев че печелят и посредничат за газта

Асен Василев, с широко отворени очи, налага енергиен геноцид върху българските граждани и икономика. Вчера от София, днес – от Брюксел. Лъже, със замаха на Кирил Петков – България щяла да стане център за разпределение на газ и ток за Югоизточна Европа. Това твърдение е толкова абсурдно, че е равнимо само с твърдението на Кирил Петков от 8 март, че ще купи милион и половина тона пшеница.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

България ще продължи да купува руски газ, но от посредниците ДЕПА и МЕТ. И тези посредници, само за май, по изчисления на експерти, ще спечелят повече от 20 млн. евро. Но тези огромни печалби ще плати българската икономика и бедният български гражданин. 

Докато Василев мами, че ще ставаме разпределителен център, “Булгаргаз” всеки ден купува от Гърция по 50 000 мегаватчаса и прави посредника с по ..стотин хиляди евро по – богат всеки ден. Посредникът за продажба на, отново, руски газ, без процедура и ред.

Затова, да си дадем сметка, кой колко широко отваря блендата, когато ни мами и краде, и да присвием малко очи в размисъл, когато отиваме към урните. 

Този грабеж, това чудовищно по характера си престъпление, трябва да бъде разследвано. Боя се, че за целта е необходимо ново правителство.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x