Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > Самозванец опетни Царево в парламента(видео)

Самозванец опетни Царево в парламента(видео)

Самозванецът Емил Пейчев се опита да хвърли грозно петно върху община Царево по време на форум за туризма, който се проведе в зала – Запад в сградата на Народното събрание. Организатор на събитието беше НПО, което е известно със своите пристрастия към „зелените политики“. Пейчев, който е общински съветник от Царево се обяви като представител на общината. Това обаче не отговаря на истината, като той откровено лъже за това свое представителство. Той няма пълномощия да представлява община Царево, както и общинския съвет. Пейчев обаче спести тези факти, като не уточни че участва във форума от свое име. По този начин съветникът не показва елементарна човешка и професионална етика. Трябва да се уточни, че на форума не е поканена не само община Царево, но и нито една морска община.

В своето изказване Емил Пейчев манипулира с лъжливи информации и застава зад инициативи, които биха довели да срив в самите морски общини и отлив на инвестиции. Освен това с поведението си той не застава зад интересите на община Царево, а явно работи против нея, опетнявайки я по най-арогантен начин.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x