Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Региони > Самолет със 150 българи кацна в Скопие вместо в София

Самолет със 150 българи кацна в Скопие вместо в София

Самолет със 150 българи на борда кацна в Скопие вместо в София, съобщава bTV.

На сънародниците ни им се е наложило часове наред да чакат транспорт на летището в македонската столица, който да ги прибере у нас.

Самолет на нискотарифна компания, изпълняваща полет от Малага до София, е трябвало да излети в 22.00 часа снощи, но това се е случило след три часа закъснение.

На сънародниците ни е обещан автобус до половин час след кацането, който да ги превози до София. Часове наред обаче няма нито транспорт, нито информация. Българите били превозени пет часа по-късно.

По информация на летище София самолетът не е успял да кацне заради лоша видимост и провеждащ се ремонт на системата за инструментарно кацане. За да изпълни друг полет, самолетът все пак е стигнал до аерогарата в столицата ни, но без пътниците.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x