Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Сега накъде г-н Бачийски? В кой политически приют за „хипари“ ще намерите убежище?!

Сега накъде г-н Бачийски? В кой политически приют за „хипари“ ще намерите убежище?!

В истинска безпътица се постави колоритният бургаски политик Константин Бачийски.

Просто Коце си изгради имидж на истинско политическо недоразумение.

Бчийски, който успя да се издигне до депутат от ПП Продължаваме промяната вече е персона нон-грата в партията на Киро и Асен, като преди това успя с интригите и неадекватните си действия да разцепи формацията повличайки със себе си и Кирил Петков.

Към днешна дата Бачийски твърди, че сам напуска редиците на Промяната, но журналист на Днес България научи от свои източници, че истината е коренно различна от датирамбите, които спряга Константин Бачийски пред обществеността.

Коцето Бачийски успя да набърка големи каши в партията на национално и местно ниво, при това за изключително кратък период от време.

Той създаде такова напрежение, че в крайна сметка беше катапултиран извън редиците на формацията по най-безславен начин.

Какви ги е творил и как си е постлал в Промяната Бачийски можем да си вадим спокойно изводи от факта, че след обявяването на кандидатурата му за кмет на Бургас официално, без да е имало решение на партийното ръководство на ПП, партийните структури на местно ниво скочиха срещу едноличния избор на Петков, който бургското Коце омаял с невъзможни обещания.

В крайна сметка шарлатаните не го припознаха за своя човек, а Коцето стана причина за разцепление на национално ниво между коалиционните партньори ППДБ.

Коце се превърна в Троянски кон, който разклати здраво коалицията отвътре дърпайки в тинята след себе си и Кирил Петков, който залудо му се върза на акъла.

Наши информационни източници съобщават, че след безумното решение на Петков да лансира Бачийски за кандидат-кмет от редиците на ПП, без да има общо решение за това, е довело до грозен скандал между двамата съпредседатели Асен Василев -Каката и Кирил Петков -Просто Кирчо.

Двамата лидери са влезли в словесен двубой, койтопрерастнал в диви крясъци и само по чудо се е разминал с юмручна схватка между двамата.

Всеизвестно е, че Бачийски е недолюбван от Василев и голяма част от ръководните кадри на ПП, които го смятат за личност лишена от политически качества, гъвкавост и професионализъм. С една дума -истинско недоразумение попаднало незнайно как в политиката.

Константин Бачийски затвърди това мнение за себе си на предизборните дебати за кметския стол в Бургас, където тотално се изложи.

В крайна сметка националният съвет на Промяната гласува срещу кандидатурата на Бачийски и той направи опит да „бори“ Димитър Николов, като представител на СЕК /Средна европейска класа/.

Заради Бачийски и неговите задкулисни договорки с Петков, последният е изправен пред вероятността да бъде игнориран и отстранен от всякакви ръководни функции в ПП, а провинциалното Коце беше натирен с начална скорост от 200 километра в час от партията.

На път е да излети и от редиците на СЕК, където почетният председател на партията Георги Манев му поиска оставката свиквайки национален конгрес.

Именно Георги Манев е човекът, който създаде политическата карикатура Коце Бачийски, като му гласува доверие и се надяваше, че възпълничкият младеж има потенциал да се превърне в харизматичен лидер и визионер.

Да, да, ама не!

Манев разбра бързо грешката си, когато започнаха изцепките на Бачийски. Воденето на грешна политика и гафовете, които натвори новопръкналият се „политик“ с непремерени приказки и интриги, станаха повод за охладняване на отношенията между двамата.

И за да бъде напълно ясна картината, що за личност е Бачийски ще отбележим, че Георги Манев, който го създаде, като политически субект за да се появи Константин Бачийски на политическата сцена, се кандидатира за общински съветник от КОД, поради парадоксалния факт, че неблагодарното Коце е главно действащо лице, кандидатурата на Манев да не бъде излъчена от СЕК.

Въпреки черната неблагодарност от страна на „блудния син“, Манев влезе в общинския съвет, докато Бачийски изхвръкна, като коркова тапа от ПП, НС и сега е на правата да излети от СЕК.

После накъде г-н Бачийски, се пита в задачата? В кой приют за политически „хипари“ ще отидете и кой ще е този лидер, който ще си пъхне таралеж в гащите с Вас, като ви прибере под крилото си?!

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
7 Comments
най-стари
най-нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

тоз рязко приключи , плана Бачийски замина на 1 точка

Anonymous

Не знам дали Бачийски разклати ПП.,но със сигурност размъти работите на управата в Бургас!!!

Anonymous

Коце, Коцеее… посредстен си !

Anonymous

Е как къде, с вярната си деградация, в лицето на Пламен Янев, ще си измислят партийна „Облечи бялата ризка и не вярвай на никого“!

Титан

Константин Бачийски е бургаския Радостин Василев независимия депутат

7
0
Would love your thoughts, please comment.x